Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yrittäjyystarinoita teknologia-alalta

14.01.2022 Webinaari
Tapahtuma

Teknologia-ala kiinnostaa yhä useampaa naista!

Toimialan työvoimasta edelleen vain reilu viidennes on naisia, mutta tuomalla alan monimuotoisia mahdollisuuksia ja roolimalleja näkyvämmin esille voidaan kiihdyttää naisosaajien hakeutumista teknologiarooleihin. Yrittäjyys on yksi mahdollinen polku alalle. Vaikka naiset ovat myös yrittäjinä edelleen vähemmistöä, on tärkeää, että yhä useampi innostuu vaikuttamaan tulevaisuuteen ja kehittämään uutta yrittäjyyden kautta.

Mimmit koodaa järjestää tammikuussa aiheesta webinaarin yhdessä Fusion-kasvuyritysverkoston kanssa. Tapahtumassa pääset tutustumaan Fusion-verkostoon kuuluvan digikasvua kehittävän yrityksen, Freyjan, perustajan Emma Grönlundin tarinaan sekä kuulemaan, millaista osaamista digiyrittäjyyteen tarvitaan. Fusionin kehityspäällikkö Riikka Uimonen avaa myös alan näkymiä sekä millaista tukea Fusion tarjoaa kyseisen verkoston yrityksille.

Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 14.01.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 10.1.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä