Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

xAPI-seminaari

11.03.2020 Vantaa

TapahtumaEduCloud Alliance ja Vantaan kaupungin DigiOne-hanke järjestävät yhteistyössä xAPI-seminaarin 11.3.2020 Vantaalla.

Tilaisuuden ohjelmassa tarkastellaan koulutusteknologian kehitystä ja erityisesti kansainvälisesti nousevaa teknologiatrendiä, xAPI-standardia (The Experience API). Kuulet tarkemmin xAPIsta ja siitä, miten se hyödyttää eri osapuolia. Lisäksi ohjelmassa perehdytään tarkemmin myös sen käyttöönottoon ja käyttöprosessiin. EduCloud Alliance kartoitti viime vuonna, miten hyvin xAPI standardina Suomessa tunnetaan ja kuinka laajalti suomalaiset oppilaitokset ja opetusalan yritykset sitä jo hyödyntävät. Tilaisuudessa esitellään tämän tutkimuksen perusteella saatua tilannekuvaa xAPI:n perustietojen ymmärryksestä ja sen käytöstä tällä hetkellä Suomessa sekä miten xAPI näyttäytyy erityisesti koulutuksenjärjestäjän näkökulmasta. Tilaisuudessa on varattu lisäksi aikaa keskustelulle aiheesta ja kansallisen ekosysteemin rakentamisesta tämän ympärille.

Maksuton tilaisuus on suunnattu oppilaitosten ja kuntien edustajille ja päättäjille sekä opetusalan yrityksille ja muille alan ammattilaisille.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.03.2020
Kaupunki: Vantaa
Paikka: Vantaan kaupungintalo, Asematie 7, Vantaa
Lisätty: 28.2.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä