Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaaritallenne: Tiedonhallintamallin toteutus ARC-ohjelmistolla

11.02.2020 Webinaari

TapahtumaJulkisorganisaatioita koskeva tiedonhallintalaki astui voimaan vuoden alussa. Monissa organisaatioissa pohdittaneenkin, mitä tämä laki meiltä vaatii ja miten lain vaatimukset voidaan täyttää käytettävissä olevilla resursseilla? Paras tapa lain lähestymiseen on lain vaatiman tiedonhallintamallin laatiminen.

Webinaarissa Arterin avainasiakaspäällikkö Mikko Tuominen käy läpi, miten organisaatiot voivat lähteä laatimaan itselleen tiedonhallintamallia. Mitään pakotettua muotoa mallille ei ole, mutta siitä tulee löytyä lain vaatimat tiedot.

ARC-ohjelmiston avulla on helppoa luoda organisaatiollenne sen tarpeita vastaava tiedonhallintamalli visuaaliseen ja ymmärrettävään muotoon. Arter Oy:n konsultaation avulla voitte lisäksi varmistaa, että mallista löytyvät kuvattuna lain vaatimat asiat.

Webinaari sopii organisaatioille, joita uusi tiedonhallintalaki koskee, sekä kaikille niille organisaatiolle, jotka haluavat tehostaa tiedonhallintaansa ja tietoarkkitehtuuriaan.

Webinaarissa:

  • Opit, mitä uusi tiedonhallintalaki vaatii julkisorganisaatioilta
  • Hahmotat, mitä kuvauksia tiedonhallintamalli vaatii
  • Näet käytännössä, miten laadit tiedonhallintamallin ARC-ohjelmiston avulla

Katso webinaarin tallenne täällä

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.02.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 28.2.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä