Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaaritallenne: Modernin identiteetinhallinnan ja laitehallinnan rakennuspalikat

12.06.2019 Webinaari
Tapahtuma

Mitä?

Kuuntele  "Moderninidentiteetinhallinnan ja laitehallinnan rakennuspalikat" webinaaritallenne.

Milloin viimeksi tarkistit, ovatko yrityksesi salattujen tietojen käyttöoikeudet ajan tasalla? Oletko koskaan laskenut, miten paljon aikaa kuluu kadonneiden salasanojen resetointiin lukuisissa järjestelmissä? 

Niinpä. Identiteetin- ja käyttäjänhallintaan liittyy sekä hermoja raastavia käyttöhaasteita että vakavia tietoturvariskejä. Hyvin rakennettu IAM vähentää niin IT:n kuin HR:nkin harmaita hiuksia, ja tekee työn tekemisestä mutkattomampaa ja tehokkaampaa.

Webinaarissa DataCenterin tuotepäällikkö Peter Caselius sekä Solution Manager Henri Talvitie kertovat, kuinka modernit IAM-ratkaisut vähentävät yrityksen tietoturvariskejä ja tuovat kustannustehokkuutta. 

Kuuntele tallenne nyt!

Kenelle?

Kaikille identiteetin- ja laitehallinnasta huolehtiville.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.06.2019
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 2.7.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä