logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Webinaaritallenne: Kyberturvallisuus - näin otat haasteen haltuun organisaatiossasi

28.08.2018 Webinaari

TapahtumaJatkuvasti kansainvälistyvässä, automatisoituvassa ja verkostoituvassa yhteiskunnassamme kyberturvallisuus nousee yhä keskeisempään rooliin. Kyberturvallisuus koskettaa jokaista henkilökohtaisesti niin yksityishenkilönä kuin vaikkapa toimijana työelämässä. Organisaatioilta kyberturvallisuuden toteutuminen edellyttää haasteeseen tarttumista sekä määrätietoista johtamista ja suunnittelua. Kyber- ja tietoturvallisuudesta huolehtimisen merkitys korostuu esimerkiksi lakisääteisten vaatimusten, kilpailutuksissa menestymisen sekä hyvän maineen ja mielikuvan luomisen näkökulmista.

 

Tässä webinaarissa käymme läpi, mitä kyberturvallisuus on, ja mitä se tarkoittaa yksilön ja organisaation kannalta. Saat selkeän käsityksen siitä, millä askelmerkeillä rakennat organisaatiosi kyberturvallisuuskyvykkyyttä ja alat toteuttaa tietoturvallisuuden hallintajärjestelmää. Kyberturvallisuus ei ole vain teknologiaa, vaan siihen nivoutuvat oleellisella tavalla niin ihmiset kuin organisaatiokulttuuri.

Katso webinaarin tallenne: https://goo.gl/nJqKAZ

Tämän webinaarin jälkeen

  • Sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä on kyberturvallisuus ja mistä osa-alueista se muodostuu
  • Ymmärrät, millaisia askeleita tarvitset tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän menestyksekkääseen toteuttamiseen
  • Sinulla on yleiskäsitys siitä, millaisia standardeja ja työkaluja organisaatiosi voi hyödyntää kyberturvallisuuteen liittyvän valmiuden rakentamisessa

Kenelle webinaari sopii?

  • Organisaatioiden tietoturvavastaaville, tietosuojavastaaville, tietohallinnosta vastaaville, organisaation turvallisuudesta vastaaville, johdolle, kyberturvallisuudesta kiinnostuneille.

Webinaarin vetäjänä toimii:

DI Jani Mattsson, Konsultti, Arter Oy

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 28.08.2018
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 21.8.2018

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Maailman suurimmat yritykset vuonna 2019
Dear Lucy tuo bisneksen avainluvut kaikkien ulottuville
Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin