Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Verkkokaupan asiakaskokemuksen kehittäminen analytiikan avulla

22.10.2020 Webinaari

TapahtumaMitä verkkokauppasi asiakkaat haluavat, miten he toimivat ja millaista kokemusta he arvostavat? Mikä heitä ilahduttaa, entä ärsyttää? Tiedätkö ensinnäkin, keitä asiakkaasi ovat? Älykkään analytiikan avulla opit tuntemaan ja jopa ennustamaan asiakkaiden käyttäytymistä, jolloin verkkokaupan asiakaskokemusta pystytään kehittämään.

Webinaarissa torstaina 22.10.2020 klo 10.00-10.45 kuulet, miten hyödyntää älykästä analytiikkaa verkkokaupan asiakaskokemuksen kehittämisessä, mitä työkaluja datan hyödyntämiseen on ja miten asiakkaan polkuja voidaan analysoida. Käymme myös läpi käytännön esimerkkejä toteutuksista.

Tervetuloa kuulolle!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 22.10.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 25.9.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä