Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Varmista hyvä asiakaskokemus kokonaisvaltaisella asiakaspalvelulla

26.11.2020 Webinaari

TapahtumaWebinaarissamme to 26.11. klo 10 kerromme, miten Dynamics 365 Customer Servicen avulla nostat asiakaspalvelusi uudelle tasolle datan ja älykkyyden avulla!

Dataan pohjautuvat älykkäät asiakaspalvelun työkalut ja alustat kohdentavat uuden liiketoiminnan fokuksen asiakaspalveluun. Kun asiakaspalvelijalla on saatavilla reaaliaikainen tieto kaikista aiemmista asiakaskohtaamisista kanavasta riippumatta, jää hänelle enemmän aikaa palveluun ja mahdollisuus tehdä jokaisesta dialogista henkilökohtaisempi.

Kokonaisvaltainen asiakasnäkymä mahdollistaa asiakaspalvelun muuttumisen reaktiivisesta ongelmien ratkaisijasta proaktiiviseksi asiakkaiden kuuntelijaksi ja luottokumppaniksi. Sen uusi tehtävä onkin huolehtia asiakkaiden hyvinvoinnista ja hoitaa samalla merkittävä osa lisäpalveluiden myynnistä. Fiksuilla työkaluilla mahdollistat myös positiivisen työntekijäkokemuksen – aurinkoinen ilme näkyy ja kuuluu!

Lämpimästi tervetuloa kuulolle!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 26.11.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 4.11.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä