Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Valmistava teollisuus kohti digitaalista tulevaisuutta ja Industry 4.0:aa

03.06.2021 Webinaari

TapahtumaTervetuloa eCraftin valmistavan teollisuuden webinaarisarjan osaan, jossa käymme läpi teollisuusyrityksen vaiheita kohti digitaalista tulevaisuutta ja Industry 4.0:aa. Millaisia mahdollisuuksia moderni teknologia antaa sinulle teollisuusyrityksesi liiketoiminnan kehittämisessä? Mitä konkreettisia asioita sinun tulee huomioida ja mitä toimenpiteitä ja ratkaisuja voit hyödyntää eri vaiheissa kohti digitaalisuutta?

eCraftin valmistavan teollisuuden webinaarisarjan eri osissa käsittelemme alaan vaikuttavia ajankohtaisia teemoja sekä digitalisaation ja modernin teknologian mahdollisuuksia yrityksesi kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Keskustelemme siitä, mitä alalla tapahtuu tällä hetkellä ja mitä vaikutuksia niillä on tulevaisuuteen ja alan yritysten liiketoimintaan.

Tässä webinaarisarjan osassa käsittelemme teollisuusyrityksen liiketoiminnan kehittämistä kohti modernia, digitaalista toimintaa, missä hyödynnetään laajasti teknologian mahdollisuuksia yrityksen eri osa-alueilla.

Käsittelemme webinaarissa seuraavia aiheita:

  • Millaisia vaiheita yrityksillä on kohti digitaalisuutta? Avaamme eri vaiheiden merkityksiä ja mitä hyötyjä yrityksesi saavuttaa missäkin vaiheessa.
  • Mitä digitaalisuus tarkoittaa työntekijöittesi kannalta ja mikä vaikutus niillä on asiakkaillesi? Mahdollisuuksia on valtavasti, kuten erilaisten sovellusten ja mobiiliratkaisujen tai etätyövälineiden ja virtuaalisen todellisuuden ratkaisujen hyödyntäminen jokapäiväisessä työssä. Kerromme esimerkkejä toteutuksista.
  • Millaisia vaihtoehtoja on modernisoida tehtaan toimintoja? Käymme läpi erilaisia konkreettisia vaihtoehtoja, joita tulevaisuuden ketterässä tehtaassa hyödynnetään mm. pilvimahdollisuudet, IoT-ratkaisut, tekoälyn ja virtuaalisen todellisuuden (Mixed Reality) ratkaisut.
  • Miten luot joustavampia toimitusketjuja? Käymme läpi vaihtoehtoja, joilla voidaan lisätä automaatiota, luotettavuutta, läpinäkyvyyttä, jäljitettävyyttä ja ennustettavuutta koko toimitusketjuun.
  • Miten hyödynnät uusia innovaatioita ja luot uusia palveluita teknologian avulla? Kerromme webinaarissa, miten hyödynnät modernia teknologiaa ja digitaalisia ratkaisuja, kuten AI:tä ja simulaatioita, esimerkiksi tuotteen koko elinkaaren hallintaan ja tuotteidesi palvelullistamiseen. Näiden avulla voit kasvattaa liiketoimintaasi ja parantaa asiakaspalveluasi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivullamme www.ecraft.com/fin/tapahtumat

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 03.06.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 20.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä