Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Vaikuttavuutta portfolion hallintaan!

04.03.2021 Webinaari

TapahtumaPortfolioista päättäminen on organisaation tärkeintä päätöksentekoa. Portfolioissa päätetään tulevaisuuden kilpailukyvystä, lyhyen tähtäimen tehokkuudesta ja maksimoidaan arvontuotto organisaation omaisuudesta. Siis tuotteista, palveluista, datasta ja muusta IPR:stä.

Portfolion hallinta ei toimi kaikissa asioissa samalla tavalla, ei myöskään samojen ihmisten toimesta. Siksi on tärkeää, että organisaatio määrittelee eri portfolioiden hallinnan selkeästi. Näin koko organisaatio ymmärtää, kuka tekee päätöksiä mistäkin asiasta, missä ja milloin päätöksiä tehdään sekä millä frekvenssillä asioista päätetään.

Tässä webinaarissa tutustutaan Contribyten kehittämään kolmen portfolion malliin. Sen avulla portfolion hallinnan vaikuttavuus organisaatiossa tehostuu huomattavasti.

Webinaarin vetää Henri Hämäläinen, Contribyten toimitusjohtaja ja organisaatioiden valmentaja.

Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 04.03.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 10.2.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä