Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Tuloksellista yhteistyötä - osallistavat etätyöpajat

02.06.2020 Webinaari

TapahtumaTyön tekeminen on tällä hetkellä siirtynyt laajalti kotitoimistoihin. Tarve tekemisen suunnitteluun isolla ryhmällä ei kuitenkaan ole vähentynyt. Esimerkiksi, tuotekehityksen eri vaiheissa aivoriihet ovat tarpeellisia.Webinaarissa saat kuulla, miten erilaisia työpajoja johdetaan onnistuneesti – verkossakin.

Webinaarin aikana opit käytännönläheisten esimerkkien avulla, mitä pitää huomioida kun osallistujat osallistuvat työpajoihin etänä. Saat tilaisuuden aikana vinkkejä siihen, miten tehostaa osallistujien keskittymistä, tasapuolista osallistumista ja sitoutumista sovittuihin päätöksiin ja toimenpiteisiin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 02.06.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 22.5.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä