Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari tiistaina 16.4: Työ muuttuu - Case Neste

16.04.2019 Webinaari

TapahtumaGappsin webinaarisarjan ensimmäisessä osassa Ilmarisen Sami Ärilän kanssa pohdittiin yleisesti työn luonteen muutosta teknologian kehittyessä. Toisessa webinaarissa keskusteltiin Antti Merilehdon kanssa siitä, miten tämä muutos näkyy työympäristöissä ja työkaluissa.

Webinaarisarjan viimeisessä osassa tiistaina 16.4 klo 08.30 – 09.00 viedään aikaisemmat keskustelut käytännön tasolle, kun keskustellaan Nesteen Kaisa Lipposen kanssa heidän muutoksestaan. Neste on ennakkoluulottomasti pioneerin ottein lähtenyt kehittämään heidän sisäistä viestintää, työkaluja ja työtapoja samalla kun on tehty laajempaa, ulospäin näkyvää muutosta brändiin ja viestintään.

Webinaarissa keskustellaan muun muassa seuraavista aiheista:

  • Neste on tehnyt valtavan suuren imagollisen muutoksen ja on käytännössä kuin eri yritys kun ‘vanha Neste Oil’. Millaista työtä Neste on sisäisesti tehnyt, jotta näin iso muutos on saatu onnistumaan?
  • Miten Neste on kehittänyt sisäistä viestintää, työtapoja ja työskentelyn mallia tukemaan muutosta?
  • Miten kaikki tämä on vaikuttanut Nesteen tapaan toimia yrityksenä? Mitä seuraavaksi?

Ilmoittaudu mukaan vaikka et välttämättä pystyisikään osallistumaan, niin lähetämme sinulle tallenteen webinaarin jälkeen. Saat ilmoittautumisen jälkeen tarkemmat ohjeet sähköpostiisi. Pääset osallistumaan tapahtumaan tästä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 16.04.2019
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 4.4.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä