Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Tarvitseeko talousosasto erillisen BI-ratkaisun?

12.04.2023 Webinaari

TapahtumaYleisimmät BI-ratkaisut eivät luonnostaan ??tue talouden tarpeita, ja niistä puuttuu valmiita ominaisuuksia, joita talousjohto useimmiten kaipaa. Ja kuitenkin tutkimukset osoittavat, että talousosastot ovat BI:n pääasiallisia käyttäjiä organisaatioissa. Oikeiden työkalujen puute johtaa alhaiseen BI:n käyttöasteeseen (keskisuurissa ja suurissa yrityksissä keskimäärin vain 15 %) ja pysymiseen taulukkolaskentaohjelmissa. Voisiko erillinen ratkaisu taloudelle lunastaa BI:lle asetetut odotukset?

Asiakkaamme Orthex Groupin talousammattilaiset paljastavat webinaarin aikana, kuinka he ovat pystyneet kattamaan taloushallinnon tarpeet Starian BI & Planning -ratkaisun avulla. Työkalu tarjoaa heille kokonaisvaltaisen ratkaisun sekä johdon raportointiin että suunnitteluun, ja se toimii yhtenä totuuden lähteenä numeroille.

Rekisteröidy webinaariin ja opi, kuinka talousjohtoa voidaan tukea heille sopivalla BI-ratkaisulla.

Milloin: 12.4.2023, klo 10-10:30

Agenda:

  • Kuinka Orthex Group hyödyntää Staria BI & Planning -ratkaisua
  • Katsaus Staria BI & Planning -ratkaisuun
  • Q&A

Orthex Group logo

Orthex Group on johtava pohjoismainen kuluttajan arkea helpottavien kotitaloustuotteiden valmistaja. Yrityksellä on asiakkaita 40 maassa ja neljällä mantereella. Orthex Group panostaa tuotteidensa laatuun, turvallisuuteen ja muotoiluun sekä kestäviin tuotantomenetelmiin. Yrityksen tavoitteena on helpottaa kuluttajien arkea käytännöllisten ja kestävien kotitaloustuotteiden avulla.

https://www.orthexgroup.com/

Puhujat

Saara Mäkelä

CFO

Orthex Group

Johanna Tenhunen

Group Business Controller

Orthex Group

Mikko Kurki

Head of Product Management

Staria

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.04.2023
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 23.3.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä