Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Talouskatsaus ja uuden normaalin skenaariot teknologiateollisuudessa

14.09.2020 Webinaari

TapahtumaTeknologiateollisuus ry:n pääekonomisti Petteri Rautaporras kertoo talousnäkymistä ja johtaja Laura Juvonen esittelee yhdessä Accenturen kanssa toteutetun toimialan skenaarioanalyysin tulokset.

Teknologiateollisuus on teettänyt analyysin COVID-pandemian vaikutuksista sekä mahdollisista kehityskuluista teknologiayritysten näkökulmasta. Analyysin perusteella talouden kehityskulku on lähimpänä hitaan palautumisen skenaariota. Myöskään talouden pysähtyneisyys ja kilpailukyvyn menetys ei ole kaukana. Paras mahdollisuus positiivisempaan kehitykseen ja uusiin kasvun mahdollisuuksiin löytyy digivihreän kiihdytyksen tulevaisuuskuvasta.  

Webinaari on avoin ja maksuton.

Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksille järjestetään myös työpaja 24.9., jossa yritys pääsee soveltamaan analyysin tuloksia yrityksen oman liiketoiminnan kehittämiseen. Ilmoittaudu mukaan.

Virtuaalinen

Ilmoittautuminen

Tapahtuman aika

14.9.2020 klo 15.00 - 14.9.2020 klo 16.00

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 14.09.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 10.9.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä