Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Prosessien kehittäminen – tunnista parhaat kohteet ohjelmistorobotiikalle

07.10.2020 Webinaari

TapahtumaOhjelmistorobotiikka perusteiltaan alkaa olla tuttua jo suurimmalle osalle tietotyön ammattilaisia, mutta tässä webinaarissa keskitymme prosessikehittämisen näkökulmasta muutamaan ohjelmistorobotiikan onnistumisen kannalta tärkeimpään kysymykseen:

  • Kuinka löydän prosesseista parhaimmat kohteet ohjelmistorobotiikalle?
  • Kuinka jatkan kannattavaa automaatiota poimittuani prosesseista jo ns. “matalalla roikkuvat hedelmät”?
  • Mitkä ovat pahimmat kompastuskivet ohjelmistorobotiikka kohteita automatisoitaessa?

Tule kuuntelemaan 7.10.2020 klo 10.00 – 10.45. kokeneen ammattilaisen näkemyksiä prosessikehityksestä ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen.

Webinaari on ilmainen ja suunnattu prosessienkehityksestä ja/tai -automatisoinnista kiinnostuneille ammattilaisille yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla. 

Asiantuntija prosessiwebinaarissa

Asiantuntijana webinaarissa on Sami Säisä. Samilla on yli 15 vuoden kokemus liikkeenjohdonkonsultoinnista ja asiakkaiden liiketoiminnan sekä prosessien tehostamisesta Lean-filosofialla. Samin erityisvahvuutena on teknologian hyödyntäminen asiakasarvon luomisessa sekä digitalisaation tuottavuuslupauksen lunastaminen. MOST Digitalilla Samin vastuulla ovat strategiat ja innovaatiotoiminta.

Prosessikehityksen koulutukset Tieturilla:

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 07.10.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 16.9.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä