Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Webinaari: Prosessien kehittäminen – tietotyön automatisoinnin lupausten lunastaminen

30.11.2020 Webinaari

TapahtumaTietotyön prosessien automaatioon ja erityisesti ohjelmistorobotiikkaan sekä koneoppimiseen liittyy valtavasti odotuksia ja lunastamattomia lupauksia. Tässä webinaarissa pureudumme muutamaan oleellisimpaan odotukseen sekä siihen kuinka niiden lupaukset lunastetaan – oikeasti!

  • Ohjelmistorobotiikan tuottavuusloikka – kuinka se tehdään?
  • Kuinka todennan ohjelmistorobotiikan hyödyt konkretiassa?
  • Mitä, million ja miksi, kannattaa tehdä itse (ja mitä ei)?

Tule kuuntelemaan 30.11.2020 klo 13.30 – 14.15. kokeneen ammattilaisen näkemyksiä ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä prosessien kehityksessä.

Maksuton webinaari on suunnattu prosessienkehityksestä ja/tai -automatisoinnista kiinnostuneille ammattilaisille yrityksissä, yhteisöissä tai julkisella sektorilla. 

Asiantuntija prosessiwebinaarissa

Asiantuntijana webinaarissa on Sami Säisä. Samilla on yli 15 vuoden kokemus liikkeenjohdonkonsultoinnista ja asiakkaiden liiketoiminnan sekä prosessien tehostamisesta Lean-filosofialla. Samin erityisvahvuutena on teknologian hyödyntäminen asiakasarvon luomisessa sekä digitalisaation tuottavuuslupauksen lunastaminen. MOST Digitalilla Samin vastuulla ovat strategiat ja innovaatiotoiminta.

Prosessikehityksen koulutukset Tieturilla

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 30.11.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 16.9.2020

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich