Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Ohjelmistorobotiikka taloushallinnossa ja tilitoimistossa - osallistu vaikka heti!

27.06-30.06.2022 Koko Suomi Webinaari

TapahtumaOhjelmistorobotiikka taloushallinnossa ja tilitoimistossa -webinaarin tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään mitä ohjelmistorobotiikka oikein on. Konkareittemme opastuksella pääset oppimaan, mihin tehtäviin ohjelmistorobotiikkaa voi käyttää taloushallinnossa ja erityisesti tilitoimistoissa.

Webinaari on automatisoitu eli voit itse valita juuri sinulle sopivimman alkamisajan! Webinaarin kesto on tehokas 20 minuuttia ja sisältö on täynnä hyödyllistä asiaa! Webinaari on maksuton.

Käytössäsi on yksityinen chat vain sinun kysymyksiäsi ja kommentteja varten. Olemme chatissa paikalla vastaamassa kysymyksiisi aina arkisin klo 9-16. Muuna aikana palaamme sinulle heti kuin mahdollista, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Laita meille rohkeasti viestiä webinaarin aikana!

Tutustu webinaarin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Käy lukemassa myös webinaari-isäntiemme blogit:

Johnin blogi: Viekö ohjelmistorobotiikka taloushallinnon työt?

Jonin blogi: Ohjelmistorobotit palvelevat tilitoimistoja ja niiden asiakkaita

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 27.06-30.06.2022
Kaupunki: Koko Suomi
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 7.6.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä