Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: monday.comin uutuudet 2022 ja mitä tulossa 2023

27.01.2023 Webinaari

TapahtumaWebinaarissa käydään läpi monday.comin uudet ominaisuudet ja päivitykset vuodelta 2022, kurkaten tähän tulevaan vuoteen 2023. Valitsimme huolellisesti ne tärkeimmät päivitykset, joista on hyötyä mahdollisimmat monelle.

Webinaarin sisältö:

  • Uudet automaatiot jotka tehostaa työnkulkua
  • Integraatiot – yhdistä monday.com muiden sovellusten kanssa
  • Täysin uudet ominaisuudet
  • Uusimmat päivitykset oikeuksista, rooleista ja lupa-asetuksista

Ajankohta: 27.1.2023 klo 13:00-14:00

Asiantuntijat: Digital Strategist Joonas Jukkara ja Account Manager Anni Ollikainen

monday.comin käyttäjät antavat mielellään palautetta työnhallintajärjestelmän parannukseen liittyen ja monday.comin kehitystiimit kuuntelevat palautteita tarkalla korvalla työskennellen kellon ympäri parantaakseen alustaansa.

Alustaan lisätään viikottain uusia ominaisuuksia ja päivityksiä jo olemassaoleviin ominaisuuksin. Olipa työnhallintaohjelmisto monday.com sinulle tuntematon tai jo käytössä oleva, saat webinaarista hyvät tiedot ja taidot kuinka uudet ominaisuudet helpottavat työn hallintaa. Arjen työnhallinnassa uusia ominaisuuksia ei välttämättä huomaa, tai niihin ei ole mahdollisuutta paneutua tarkemmin. Tässä webinaarissa saat tiedon uutuuksista yhdeltä istumalta.

monday.comin alustaa käytetään lukuisiin eri käyttötarkoituksiin eri aloilla. Muokattavuutensa avulla sadat tuhannet käyttäjät ovat löytäneet alustan avulla ratkaisun ongelmaansa.

Tule mukaan katsomaan, mistä on kyse ja kuinka monday.comin uudet ominaisuudet ja päivitykset auttavat kokonaisvaltaisesti työn hallinnassa.

Webinaari taltioidaan ja kaikille rekisteröityneille lähetetään tallenne jälkikäteen. Kannattaa siis silti ilmoittautua, vaikket pääsisi paikan päälle webinaarin aikaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 27.01.2023
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 19.1.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä