Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Modernia tiedolla johtamista energia-alalla - uusia mahdollisuuksia

15.04.2021 Webinaari

TapahtumaTervetuloa eCraftin energia-alan webinaariin, jossa käsittelemme modernia tiedolla johtamista energia-alalla. Käymme läpi, mitä uusia mahdollisuuksia moderni teknologia tuo tulevaisuudessa, ja jo nyt, energia-alan yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen yhä enemmän datavetoiseksi. Energiamurros, alan muutokset ja trendit vauhdittavat alan digitalisoitumista. Missä kehityksen vaiheessa sinun yrityksesi tiedolla johtamisen osalta on?

Energia-alan yritykset ovat isojen kysymysten ja tavoitteiden äärellä: mm. miten vähentää hiilidioksidipäästöjä alan vaatimusten mukaisesti, ja saman aikaisesti miten pitää yritys tuottavana ja kilpailukykyisenä.

Teknologia tukee tulevaisuuden energia-alan liiketoimintaa ja luo alalle uusia ratkaisuja, joilla kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa. eCraft tukee energia-alan yrityksiä teknologian hyödyntämisessä alan ja asiakkaiden liiketoiminnan tarpeiden ja vaatimusten mukaan.

eCraft myös kehittää yhteistyössä energia-alan asiakkaidensa kanssa uusia ratkaisukokonaisuuksia, joilla viedään alaa kohti digitaalista tulevaisuutta. Tiiviillä yhteistyöllä ja uusilla ratkaisuilla luodaan energia-alan yrityksille mahdollisuuksia tehostaa ja laajentaa liiketoimintaa sekä lisätä yritysten kilpailukykyä ja kannattavuutta.

Energiamurros vaatii, että alan toimintatapoja ja käytössä olevia ratkaisuja ja järjestelmiä uudistetaan ja modernisoidaan. Miten modernilla teknologialla tuetaan energiayrityksen liiketoiminnan tehostamista ja kulujen säästöä ja mahdollistetaan uusien palveluiden tarjoaminen asiakkaille?

Kohti modernia tiedolla johtamista energia-alalla

Tässä energia-alan webinaarissa käymme läpi matkaa perinteisestä tiedolla johtamisesta moderniin tiedolla johtamiseen energia-alalla. Keskitymme erityisesti modernin tiedolla johtamisen tuomiin uusiin mahdollisuuksiin, kuten tekoälyn hyödyntämiseen energia-alalla.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivullamme www.ecraft.com

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 15.04.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 6.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä