Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Moderni teknologia ja pilvimaailma tukemassa kasvavan ja keskisuuren yrityksesi tavoitteiden saavuttamista

12.05.2021 Webinaari

TapahtumaTervetuloa mukaan eCraftin webinaariin keskiviikkona 12.5.2021, missä käymme läpi pilvipohjaisen, kokonaisvaltaisen liiketoimintaratkaisun hyötyjä ja mahdollisuuksia kasvavalle ja keskisuurelle yritykselle.

Digiloikka – mitä se tarkoittaa sinulle, suomalaisen kasvavan tai keskisuuren yrityksen päättäjä? Mietitkö näitä:

  • Mitä mahdollisuuksia olisi yhtenäistää yrityksesi prosesseja?
  • Saatko yhtenäistä ja reaaliaikaista dataa päätöksenteon tueksi?
  • Miten voisit lisätä läpinäkyvyyttä ja reaaliaikaisuutta liiketoimintatietoihisi?
  • Vanha ERP-järjestelmä on elinkaarensa päässä, mutta miten lähteä miettimään uuden hankintaa? Mitä pitää huomioida?
  • Mitä pilvimaailma oikein merkitsee?

Vai onko yrityksesi digitalisoiminen siinä vaiheessa, että mietit joka päivä tuotantotilauksia kuitatessasi, että kunpa tätä ei tarvitsisi tehdä kahta kertaa eri järjestelmiin? Voisiko toimintaa tehostaa ja yhdistää päivittäisessä työssä käytettävät järjestelmät, kuten ERP-järjestelmän ja Microsoft Office -työpöytäsovellukset?

Tässä webinaarissa käymme läpi pilvipohjaisen, kokonaisvaltaisen liiketoimintaratkaisun hyötyjä ja mahdollisuuksia kasvavalle ja keskisuurelle yritykselle. Keskustelemme siitä, millä tavoin jatkuvasti kehittyvä teknologia ja pilvimaailma tukevat nykyaikaisen yrityksen liiketoiminnan kehittämistä ja uusien mahdollisuuksien hyödyntämistä jatkuvana prosessina.

Kerromme tarkemmin myös Microsoft Dynamics 365 Business Central -ratkaisusta, jolla varmistat, että bisneksesi apuna on skaalautuva ja mukautuva ratkaisu, joka integroituu hyvin muihin liiketoiminnassasi tarvittaviin työvälineisiin, kuten Microsoftin Modern Workplace -ratkaisuihin (Office, Teams, SharePoint jne.).

Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivullamme www.ecraft.com/fin/tapahtumat

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.05.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 20.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä