Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Mitä ovat Agilometri ja ennakoiva projektijohtaminen?

14.01.2022 Webinaari
Tapahtuma

WEBINAARITALLENNE: Mitä ovat Agilometri ja ennakoiva projektijohtaminen?

Webinaarista sanottua:

”Ennakoiva ja ketterä projektinhallinta”

”selkeä vetäjä joka osasi tiivistää asian käytettävissä olevaan aikaan menemättä liiaksi yksityiskohtiin”

”Eri menetelmien yhdistelmällä päästään usein parhaaseen lopputulokseen, ei ole yhtä työkalua, joka sopii kaikkiin tilanteisiin.”

”Hybridi mallin kuvaus ja käyttö, lisäksi Agilometrin tarkoitus”

"Mielenkiintoista kuulla ajatuksia tuosta, että yksi malli ei ole aina toimiva, vaan valitaan projektin mukaan ja myös yhden projektin sisällä eri mallit toimivat. Agilometri kiinnostaa uutena asiana.”

Mukavia katseluhetkiä!

Webinaariesittely

Hybridimalli yleistyy nyt vauhdilla projektijohtamisessa. 

Yritykset haluavat nivoa toisiinsa ennakoivan projektijohtamisen (predictive project management), jämäkän suunnittelun sekä tarkan muutostenhallinnan ja ketterän kehittämisen arvot, seremoniat, työkalut ja roolit. Yksi tapa sovittaa nämä kaksi maailmaa toisiinsa on PRINCE2® Agile.

PRINCE2 Agile yhdistää ketterän kehittämisen PRINCE2®-projektinhallintakehykseen. Se soveltuu organisaatioille, jotka tekevät ketterää siirtymää ja toisaalta yrityksille joissa agile on arkipäivää mutta jossa kaivataan sen ympärille systemaattisempaa projektinjohtomallia.

Webinaariasiantuntijana

Tässä webinaarissa Wakarun pitkän linjan projektinhallinnan valmentaja Aaro Ollikainen kertoo, miten ketterien menetelmien ja projektinhallinnan maailmat kohtaavat ja miten Prince2 Agile tarjoaa hyvän joukon hyväksi havaittuja tapoja johtaa projekteja ketteriä menetelmiä sopivassa määrin hyödyntäen.

Muuta materiaalia aiheesta

Tutustu Wakarun valmennuksiin tästä!

Lataa ilmaiseksi Wakarun luoma PRINCE2 Agile -sanasto tästä!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 14.01.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 1.2.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä