Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Miksi ja miten siirtyä Dynamics AX -järjestelmästä pilvipohjaiseen Dynamics 365 -ratkaisuun

17.03.2021 Webinaari

TapahtumaTervetuloa eCraftin webinaariin, jossa kuulet, miten vaihdat yrityksesi Dynamics AX -järjestelmän tai vanhan ERP-järjestelmäsi hallitusti moderniin Microsoft Dynamics 365 -kokonaisratkaisuun. Kerromme, mitä hyötyjä ja uusia mahdollisuuksia nykyaikainen teknologia ja pilvipohjainen ratkaisu yrityksellesi tuo. Kuulet myös tuoreimmat uutiset Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management -järjestelmiin liittyen.

  • Onko yrityksesi vanha ERP-järjestelmä elinkaarensa päässä?
  • Harkitsetko vanhan Dynamics AX -järjestelmäsi korvaamista pilvipohjaisella ratkaisulla?
  • Onko yrityksesi kasvanut ja kansainvälistynyt, eikä vanha järjestelmä tue liiketoimintaasi?

Osallistu webinaariimme, jossa kuulet, miten Dynamics 365 -ratkaisu tarjoaa modernin alustan kehittyvän ja kasvavan yrityksesi johtamiselle ja operaatioille. Käymme läpi ratkaisua ja sitä, miten ERP-käyttöönottoprojekti voidaan toteuttaa hallitummin ja tehokkaammin. Lue lisää eCraftin tapahtumat-sivulla.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.03.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 12.2.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä