Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Läpinäkyvyyttä ja reaaliaikaisuutta projektiliiketoimintaan

06.05.2021 Webinaari

TapahtumaTervetuloa eCraftin valmistavan teollisuuden webinaarisarjan osaan, jossa käymme läpi projektiliiketoimintaan liittyviä kysymyksiä ja haasteita sekä projektiliiketoiminnan kehittämistä. Pystytkö seuraamaan yrityksesi projekteja reaaliaikaisesti ja luotettavasti? Pystytkö näkemään projektin tilanteen ja kustannukset jo projektin aikana, ei vasta sen päätyttyä? Jos nämä kysymykset askarruttavat mieltäsi, on tämä webinaari tarkoitettu juuri sinulle.

eCraftin valmistavan teollisuuden webinaarisarjan eri osissa käsittelemme alaan vaikuttavia ajankohtaisia teemoja sekä digitalisaation ja modernin teknologian mahdollisuuksia yrityksesi kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Keskustelemme siitä, mitä alalla tapahtuu tällä hetkellä ja mitä vaikutuksia niillä on tulevaisuuteen ja alan yritysten liiketoimintaan.

Tässä webinaarisarjan osassa käsittelemme projektiliiketoimintaan liittyviä kysymyksiä. Tyypillisimpiä haasteita projektiliiketoiminnassa ovat projektien aikainen läpinäkyvyys ja reaaliaikaisuus. Usein projektien ja kustannusten seuranta on haastavaa projektin aikana ja siten myös jälkilaskenta pettää tai on hankalaa. Moderneilla teknisillä ratkaisuilla, hyvällä projektin suunnittelulla ja hallitulla projektinaikaisella seurannalla pysyt ajantasalla liiketoiminnastasi ja pystyt tekemään päätöksiä ja esimerkiksi reagoimaan mahdollisiin muutoksiin jo projektin aikana.

Webinaarissa käymme läpi onnistuneen projektin edellytyksiä, muun muassa asiakkaan strategian ymmärtämisen merkitystä. Luomme katsauksen eri vaiheisiin, joita yrityksillä on kehittäessään projektibisnestä. Käsittelemme myös sitä, mitä vaatimuksia eri toimialat, erityyppiset liiketoiminnan muodot ja eri kokoiset yritykset asettavat projektiliiketoiminnan ratkaisulle.

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumasivullamme: www.ecraft.com

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 06.05.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 6.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä