Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Kiertotalous ja sen haaste alustataloudelle

12.05.2021 Webinaari

TapahtumaTule kuuntelemaan ja osallistumaan kestävän kehityksen ja IT:n yhtymäkohtaan osuvaan ajankohtaiseen Pitkyn webinaariin 12.5. klo 17-19. Kiertotalous on uusi tietotekniikan avainalue, jossa on mahdollisuudet valtaville innovaatioille digitaalisia alustoja, analytiikkaa ja uusia teknologioita hyödyntäen. Pirkanmaalla on erinomaiset mahdollisuudet olla tässä edelläkävijä. Innovaatiot syntyvät usein toimialojen yhteyskohdissa – oletko mukana luomassa sellaisia?

Tilaisuudessa on kolme esitystä. Sakari Ermala, Verte Oy toimitusjohtaja, kertoo EC03 konseptista ja kuinka julkinen toimija voi mahdollistaa teollisen mittakaavan kiertotalousmarkkinaa ja miten EC03 on digitalisaation ja kiertotalouden data-alustan mahdollistaja. ECO3 hanke on erinomainen Pirkanmaalainen esimerkki palkitusta kestävän kehityksen hankkeesta jossa tietojenkäsittelyllä ja alustataloudella voi olla ratkaiseva rooli meidän kaikkien hyvinvoinnille ja samalla tehokkaalle materiaalivirtojen hyödyntämiselle ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien syntymiselle.

Netum oy:n konsultointijohtaja Juha-Pekka Leskisen aiheena on muutaman case-esimerkin kautta avata, mitä kiertotaloushankkeissa joudutaan pohtimaan, mm. toimijat, prosessit, rajapinnat, arkkitehtuurit. Joitakin erityisiä ongelmiakin on, niistä kuulet tilaisuudessa lisää.

Kolmas puhuja Anu Haverinen työskentelee Digialla tukien asiakkaita datalähtöisillä digitaalisilla ratkaisuilla ja palveluilla. Anua kiinnostaa datan ja analytiikan hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä, kestävän kehityksen tukemisessa ja uusien palveluiden luomisessa. Hän reflektoi meille miten alustatalous, digitalisaatio ja uudet teknologiat – sekä ekosysteemien hyödyntäminen – ovat vahvassa roolissa kiertotalouden ja kestävän kehityksen edistämisessä.

Tilaisuuden juontaa ja puhujia jututtaa Timo Pellikka CGI:ltä. Pitkyn terveiset tuo varapuheenjohtajamme Petri Parkkali, joka toimii Digialla pilviratkaisujen parissa.

Tilaisuus on alku teeman webinaarisarjalle ja tarkoitettu varsinkin aihepiirin ICT-ratkaisujen kehittämisestä kiinnostuneille – mm. operatiivisten toimijoiden edustajille ja ratkaisujen kehittäjille. Sarja jatkuu syyskuussa otsikolla Alustatalouden vastaus kiertotaloudelle. Osallistujien mielenkiinnon mukaan käynnistetään muutakin toimintaa osaamisen jakamiseksi.

Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Ilmoittaudu viimeistään 11.5. täällä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.05.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 5.5.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä