Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Hankintojen johtamisjärjestelmä

03.12.2020 Webinaari

TapahtumaIlmoittaudu webinaariin:

Hankintojen johtamisjärjestelmä

Torstaina 3.12.2020 kello 10-11

Maksuttomassa webinaarissa paneudumme hankintojen johtamiseen viidestä näkökulmasta: tieto, prosessit, ihmiset, yhteistyö sekä ennakoiva johtaminen. Konkretisoimme case Espoon kaupungin esimerkeillä, miten hankintojen johtamisjärjestelmä SoulPro tukee näitä näkökulmia. 

Asiantuntijapuheenvuorot:

Sanna Nieminen

Principal Lecturer, D.Sc. (Tech.)

JAMK University of Applied Sciences

Sannalla on pitkä ja monipuolinen kokemus hankinnoista. Hän on toiminut 10 vuotta kansainvälisen hankinnan tehtävissä Valmetilla ja 20 vuotta hankinnan kouluttajana, tutkijana ja kehittäjänä. Sanna ymmärtää ekosysteemejä, verkostoja, strategiaa, liiketoimintaa, ihmisiä ja yhteistyötä. Innostuu kehittämisestä. Uskoo ihmisiin, osaamiseen ja yhdessä tekemiseen.

Tuomo Peltola

Senior consultant, co-founding partner

SoulCore Oy

Tuomo on kehitysvastuussa SoulCoren hankintojen johtamisjärjestelmätuote SouProsta. Vuodesta 2014 alkaen hän on osallistunut vastuukonsultin aktiivisessa roolissa hankintojen kehittämisen asiakashankkeisiin eri toimialoilla. Tuomolla on laaja kokemus toimintaprosessien kahittämisestä tietojärjestelmien tukemana. Lisäksi hän on SoulCore Oy:n perustajaosakas ja yrittäjäpartneri.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 03.12.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 18.11.2020

Muita tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Älypuhelinten myynti piristyi kolmannella vuosineljänneksellä - Samsung tilastojen kärkipaikalla, Xiaomi ohitti Applen
Yksi ympyrä sulkeutui, kun Louhos Digital syntyi – digitaalisia presenssejä rakentava yritys hyökkää myös yksinäisyyttä vastaan
QR-koodien vaarat - tietoturvayhtiö varoittaa lisääntyneistä QR-koodihuijauksista