Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Esittelyssä Open Source -integraatiot

17.11.2020 Webinaari

TapahtumaAvoimen lähdekoodin (Open Source) integraatiot ovat saavuttaneet viime vuosina suosiota integraatioyhteisöjen keskuudessa. Suosion takana on erityisesti liiketoimintahyödyt, joita Open Source -integraatioilla voidaan saavuttaa. Avoin lähdekoodi mahdollistaa integraatioyhteisön laajentumisen tuhansien ihmisten verkostoiksi, joista saada apua ja tukea ratkaisujen kehittämiseen ja parantamiseen nopeasti ja tehokkaasti.

Webinaarissa tiistaina 17.11. klo 10.00-10.45 käsittelemme Open Source -integraatioiden hyötyjä yhteistyössä kumppanimme Red Hatin kanssa. Webinaarissa kuulemme Open Source -integraatioratkaisuista, ja miten päästä alkuun Open Source -integraatioiden kanssa. 

Webinaarin aiheita:

  • Miksi Open Source -integraatiot?
  • Mitä hyötyjä Open Source -integraatioilla voidaan saavuttaa?
  • Millaisia ovat Red Hatin integraatioratkaisut ja miten lähteä liikkeelle?

Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntija Ari Salonen sekä Red Hatin asiantuntija Laura Lepistö.

Lämpimästi tervetuloa kuulolle!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.11.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 26.10.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä