Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Datasta bisnestä - Case Voimatel

29.10.2020 Webinaari

TapahtumaDataa kertyy jatkuvasti valtavia määriä eri järjestelmiin. Olennaista on, kuinka datamassasta päästään käsiksi aitoihin liiketoimintahyötyihin. Haaste ei tänä päivänä yleensä ole datan saatavuus, vaan pikemminkin oleellisen datan valikointi ja sen jalostaminen merkitykselliseksi tiedoksi. Siksi avainasemassa ovat liiketoiminnasta johdetut tavoitteet datan hyödyntämiselle. 

Torstaina 29.10. klo 10.00-11.00 webinaarissamme kuulet Digian ja Voimatelin hankkeesta, jossa energian kulutus- ja tuotantodatasta kehitetään uusia palveluita energia-asiakkaille. Webinaarissa Digian asiantuntijat kertovat, miten hanke on toteutettu ja miten omasta datasta voidaan löytää liiketoimintahyötyjä. Voimatelin asiantuntija Harri Smolander avaa hankkeen taustoja ja mitä on luvassa seuraavaksi.

Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 29.10.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 15.10.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä