Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Autokaupan sopimuskanta digitaaliseen järjestykseen

02.12.2021 Webinaari

TapahtumaTervetuloa webinaariimme kuulemaan sopimushallinnan ratkaisustamme, jolla hallinnoit ja nopeutat autokauppasi leasing-, vuokra- ja vaihtoautojen kiertoa.

Tunnistatko näitä haasteita vaihto- ja leasing-autojen sopimusviidakossa:

  • Vaihtoautoista vastaavana: Tiedätkö, montako leasing- tai TOS-autoa palautetaan autoliikkeesi pihaan ensi viikolla? Entä milloin saat ne huoltoon? Entä huollon jälkeen seuraaville asiakkaillesi? Millä hinnalla voit myydä ne edelleen? Pystytkö hallitsemaan vaihtoautovarastoa siten, että koko ajan on oikea määrä oikeanlaisia autoja varastossa?
  • Autoliikkeen talousjohtajana: Onko sinulla selkeä kuva, milloin leasing-autojen sopimukset loppuvat? Paljonko autoja on tulossa takaisin tässä kuussa, entä ensi kuussa? Paljonko on palautuvien autojen takaisinostohinta? Ja pystytkö ennakolta varautumaan 14 päivän takaisinmaksuaikaan, kun 100 autoa palautuu yllättäen liikkeeseesi?
  • Yritys- ja yksityisleasing-autoista vastaavana: Pystytkö varautumaan etukäteen, että saat asiakkailtasi palautuvat leasing-, vuokra- ja TOS-autot kiertoon mahdollisimman pikaisesti? Onnistutko säilyttämään asiakkaasi niin, että saat heille saman tien uudet autot käyttöön? Pystytkö varmistamaan, että sopimuskanta säilyy ja mielellään jopa kasvaa?

Aloita sopimushallintajärjestelmän kuntoon laittamisella! Osallistu webinaariimme, niin kuulet lisää tarjoamastamme ratkaisusta haasteisiisi!

Ilmoittaudu mukaan >>

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 02.12.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 15.10.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä