Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Arjen digityökalut: low-code-utopioista tosielämän kokemuksiin

08.02.2022 Webinaari

TapahtumaTarve digityökaluille kasvaa jatkuvasti ja uudet sovellukset halutaan käyttöön yhä nopeammin. Arjessamme on paljon manuaalista työtä ja rutiineja, jotka voisi digitalisoida, mutta IT-osastot kärsivät resurssipulasta eikä markkinoilla ole tarpeeksi ohjelmointitaitoisia ihmisiä sovelluksia toteuttamaan.

Tutkimusyhtiö Gartner ennustaakin, että jo vuonna 2025 jopa 70 prosenttia uusien sovellusten kehittämisestä tehdään ainakin suuremmissa yhtiöissä vähäkoodisilla työvälineillä. Nämä niin kutsutut low-code- tai no-code-työkalut mahdollistavat erilaisten digisovellusten ja automaatioiden rakentamisen kuin valmiita Lego-palikoita yhteen kliksutellen ja ilman varsinaista koodausosaamista.

Low-code-matkalle lähtemistä hidastaa kuitenkin monissa organisaatioissa epävarmuus parhaista soveltamiskohteista ja konkreettisten esimerkkien puute.

Tässä webinaarissa Digian asiantuntijat näyttävät tosielämän esimerkein, minkälaisia toteutuksia Microsoft Power Platform -alustan low-code-työkaluilla voidaan tehdä, ja mitä hyötyä niistä on liiketoiminnalle.

Webinaari on suunnattu päättäjille yrityksissä ja julkishallinnon organisaatioissa, joissa kaivataan digitaalisia ja automatisoituja toimintatapoja:

  • kenttätyön tehostamiseen mobiilisovelluksilla
  • työntekijäpolkujen optimointiin
  • sisäisiin hyväksyntöihin
  • toistuvien tehtävien virtaviivaistamiseen ohjelmistorobotiikan avulla.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 08.02.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 4.2.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä