Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari 6.6.2018: Kokemuksia Dynamics-käyttöönotosta – BLC Turva

06.06.2018 Internet Webinaari

TapahtumaTule kuulemaan BLC Turvan kokemuksia Dynamics-käyttöönotosta ja miten BLC on muuttanut omaa liiketoimintaansa ja on toimialansa edelläkävijä huolto- ja asennustyönohjauksessa. Webinaarissa kuulet, miten BLC on siirtynyt täysin sähköiseen toimintatapaan.

Accountorin webinaarihaastattelussa BLC Turvan tuotepäällikkö Mikko Torniainen kertoo Microsoft Dynamics 365liiketoiminta-alustalla saavutetuista liiketoimintahyödyistä ja tulevaisuuden suunnitelmista. BLC Turva tarjoaa yhdeltä luukulta kattavan ja asiantuntevan palvelukokonaisuuden kaikkiin turvallisuusjärjestelmiin aina mekaanisesta lukituksesta nykyaikaiseen kulunvalvontaan asti.

BLC-konsernille haettiin yhteistä ratkaisutoimittajaa liiketoiminnan tueksi, järjestelmäksi valikoitui Microsoft Dynamics 365. BLC Turvassa tehdään vuositasolla tuhansia keikkoja, ja niiden hallittuun koordinointiin tarvittiin toimiva järjestelmä, Microsoft Dynamics 365 for Field Service täytti kaikki BLC Turvan vaatimukset huoltotyönohjaukselle.

Field Service on kokonaisratkaisu kenttätyön ohjaukseen ja hallintaan. Ratkaisun avulla varmistetaan, että oikean tietotaidon omaava henkilö, ja tarvittava materiaali ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tavoitteena parempi asiakastyytyväisyys ja korkeampi resurssien tuottavuus.

Kenelle tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu kaikille Microsoft Dynamics 365 -asiakkaillemme. Käsitellyt aiheet koskettavat myös niitä, jotka tarvitsevat liikkuvaa työnohjausta, huoltotyönohjausta ja/tai kentällä tapahtuvia asennus- ja korjauspalveluita.

Webinaari jatkaa webinaarisarjaa, jossa asiakkaamme pääsevät ääneen ja jakavat kokemuksia Dynamics-käyttöönotosta. Ensimmäisessä webinaarissa kuultiin Porvoon kaupungin kokemuksia asiakaspalvelun kehittämisestä.

Miksi kannattaa osallistua?

Webinaarissamme kerromme, miten yritys voi tehostaa kenttäpalveluita ja parantaa asiakaspalvelua. Pääset kuulemaan, miten BLC otti käyttöön Field Servicen ja millaisia hyötyjä he ovat saaneet järjestelmän käytöstä. Luvassa tiivis paketti mielenkiintoinen asiakastarina ja käytännön esimerkkejä!

Tervetuloa webinaariimme 6.6. klo 9.00-9.30 kuulemaan, miten Field Service tehostaa liikkuvaa työnohjausta.

Aiheitamme ovat muun muassa:

  • BLC-konserni lyhyesti
  • Mitä konkreettista liiketoimintahyötyä Dynamics 365 for Field Servicellä on saavutettu?
  • Toimialan trendit ja muutos
  • Demo: Dynamics 365 for Field Service

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 06.06.2018
Kaupunki: Internet
Paikka: Internet
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 17.5.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä