Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari 29.10.2020 klo 9: Microsoft 365 hallintaan – kuinka luoda hyvä hallintokäytäntö ja kehityssuunnitelma palveluiden kehittämiseksi?

29.10.2020 Webinaari

TapahtumaTervetuloa mukaan mielenkiintoiseen webinaariimme!

Microsoft 365 – palvelu kasvaa vauhdilla ja sen avulla voidaan vastata tuottavuuden, vaatimusten mukaisen toiminnan sekä tietoturvan haasteisiin. Mutta kuinka ympäristöstä vastaavana voit ottaa ympäristön haltuun, suodattaa ylläpidon työkaluista olennaista tietoa sekä käyttää tietoa palveluiden jatkuvaan kehittämiseen.

Tule kuuntelemaan kuinka me Advanialla edistämme asiakkaidemme Microsoft 365-palveluiden hallintaa. Entä jos hankkisitkin koko M365:n hallinnan ja kehityksen kokonaisvaltaisena palveluna?

Kiinnostuitko? Tule webinaariimme 29.10 klo 9-9.40 kuulemaan vinkit, kuinka havaita tietoturvauhat ja reagoida niihin Microsoft 365 -palvelun avulla. 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 29.10.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 13.10.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä