Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Voiko luovuutta mitata?

08.09.2022 Webinaari
Tapahtuma

Kyllä – luovuutta voi mitata ja sitä voi myös kehittää!

Webinaarissa pohdimme, miten tärkeää luovuus on työelämän taitona, mistä oma luovuutesi koostuu ja miten voit kehittää sitä edelleen omassa työn arjessasi. Sukellamme myös uunituoreisiin tutkimustuloksiin suomalaisen luovuuden tilasta. 

Käsittelemme aihetta luovuuden viiden osa-alueen kautta:

  1. Identiteetti 
  2. Uteliaisuus 
  3. Draivi 
  4. Oivaltavuus 
  5. Itsevarmuus 

Testaa oma luovuutesi 

Miten nämä edellä mainitut osa-alueet näkyvät omassa suorituskyvyssäsi? Saat kattavan analyysin vastaamalla kyselyyn osoitteessa luovuusindeksi.fi. Kysely kannattaa tehdä ennakkoon, jotta pääset syvemmälle tulosten tulkinnassa webinaarin aikana! 

Suomalaisen luovuuden voimavarat ja kompastuskivet 

Luovuus on kykyä ratkaista ongelmia ja keksiä parempia tapoja toimia – osa jokaisen organisaation kilpailukykyä ja keino tehostaa yksilöiden ja tiimien toimintaa. Joten miksi luovuuden kehittäminen ja hyödyntäminen ei ole lyönyt läpi suomalaisessa liike-elämässä? 

Esittelemme Luova työelämä 2030 -hankkeen uunituoreet tutkimustulokset suomalaisten luovuudesta. Mistä se koostuu, mitä vahvuuksia ja heikkouksia meillä on? Mitä eroja on toimialojen välillä, mikä meitä yhdistää? 

Miksi osallistua?

 

Tarjoamme sinulle paitsi uusia näkökulmia luovuuteen, myös konkreettisia työkaluja ja innostusta sen jatkuvaan kehittämiseen. 

Asiantuntijat 

Susanna Rahkamo & Pauliina Valpas, Yellow Method 

Pauliina ja Susanna ovat luovuuden tutkimus- ja kehitystalo Yellow Methodin perustajia. Pauliina on tehnyt uraa niin luovalla alalla kuin hyvinvoinnin ja huippuvalmennuksen parissa sekä tutkinut yksilötason luovuutta. Susanna on työskennellyt 20 vuotta johtamisen konsulttina ja tutkinut väitöskirjassaan luovuuden merkitystä menestykselle. 

Aika 

Torstai 8.9.2022 klo 10.0011.00 

Paikka 

Webinaari – voit osallistua etänä tietokoneeltasi tai mobiilisti. Käytämme ZOOM-alustaa. 

Hinta 

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 08.09.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 12.8.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä