Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkopalvelun siivous ja selkeytys

17.05.2018 Helsinki

TapahtumaSinulla on tietty määrä työtunteja käytettävissä. Todennäköisesti kätesi, sähköpostisi ja työlistasi ovat täynnä töitä. Verkkopalvelun päivittäminen voi tuntua vielä yhdeltä lisätaakalta. Se voi kuitenkin olla jotain ihan muuta.

Osallistu työpajaan ja opit selkeyttämään verkkopalvelusta pois kaiken turhan niin, että jäljelle jäävät vain tarpeelliset, hyödylliset, kiinnostavat ja tavoitteita palvelevat asiat. Selkeyttämällä pystyt keskittymään olennaiseen ja luomaan aidosti käyttäjälähtöisen verkkopalvelun. Sinulle jää myös enemmän aikaa keskittyä sivuston tärkeimpiin osiin, kun turhat on karsittu pois.

Verkkopalvelun siivous ja selkeytys -työpaja

17.5. 8-12 Helsingissä, Cafe Köketissä

199€ / henkilö

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.05.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Aleksanterinkatu 28
Lisätty: 4.4.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä