Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vastuullisemmat ja taloudellisemmat laiteratkaisut

18.01.2023 Webinaari

TapahtumaTiesitkö, että valtaosa suomalaisyrityksistä noudattaa vielä vanhentunutta laitteiden elinkaaripalvelumallia, joka rasittaa yrityksen ja maapallon resursseja turhaan? Tässä webinaarissa SwanIT:n asiantuntijat kertovat tulevaisuuden toimintamalleista. Tule mukaamme kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta lisää. 

Tervetuloa mukaan tähän maksuttomaan webinaariin kuulemaan vastuullisempien ja taloudellisempien laiteratkaisujen tulevaisuuden toimintamalleista. Webinaarissa aiheesta kertovat TIVIA-kumppani SwanIT:n palvelujohtaja Peter Caselius ja vastuullisuusjohtaja Amanda Shonubi. 

Webinaari on suomenkielinen, maksuton ja edellyttää ennakkoilmoittautumista. Webinaarin lopuksi olemme varanneet reilusti aikaa kysymyksille ja keskustelulle aiheesta. 

SwanIT on suomalainen IT-palveluyritys, joka tuottaa laadukkaita ja vastuullisia ratkaisuja keskisuurille ja suurille yrityksille. SwanIT:n missiona on raivata tietä nykymarkkinassa tekemään asiat vastuullisemmin, määrittää uudelleen vastuullisten arvojen toteuttamisen ja luoda maailman turvallisimman ja mukavimman työympäristön. SwanIT:n palveluportfolioon kuuluvat laitteet palveluna, verkot palveluna sekä asiantuntija- ja tukipalvelut. SwanIT erikoistuu tuottamaan laitepalveluita, joissa laiteympäristön toimivuus ja käytön sujuvuus taataan modernein ratkaisuin sekä automaatiota hyödyntämällä. 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 18.01.2023
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 15.12.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä