Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vältä pilviloukku integraatiopalveluissa

19.03.2020 Helsinki

TapahtumaLiiketoiminnan verkostoituminen ja sitä kautta datalähteiden monimuotoistuminen tuovat myös integraatioiden toteutukselle ja hallinnalle uusia haasteita. Järjestelmät siirtyvät pilveen, eivätkä vain yhteen, vaan useaan. Integraatioiden hallinnassa voi siis ajautua pilviloukkuun.

IBM Cloud Pak for Integration on konttiteknologiaan pohjautuva integraatioratkaisu, joka vastaa tähän haasteeseen ja mahdollistaa integraatiot niin pilvi- kuin on-premise-ympäristöissä sekä niiden välillä. Yhden tuotteen ja lisenssin kautta voit ottaa skaalautuvasti käyttöösi kaikki IBM:n luotettavat integraatiokyvykkyydet. IBM Cloud Pak for Integrationin hyödyntämä Red Hatin OpenShift -teknologia mahdollistaa aidon ratkaisujen siirrettävyyden pilviympäristöjen välillä ilman pilviloukkua (vendor lock), ja/tai ratkaisun ajamisen myös on-premise -ympäristössä. 

 

Lämpimästi tervetuloa aamiaistilaisuuteemme to 19.3.2020 HUONE Kamppiin kuulemaan IBM Cloud Pakin mahdollisuuksista ja Digiasta integraatiokumppanina, sekä verkostoitumaan ja keskustelemaan muiden asiantuntijoiden kanssa!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 19.03.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: HUONE Kamppi, Malmintie 30, Helsinki
Lisätty: 14.2.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä