Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valjasta data käyttöösi Staria BI & Planning -ratkaisun avulla

28.04.2021 Webinaari

TapahtumaYhdistele dataa helposti eri lähteistä valmiiden integraatioiden avulla – ei enää manuaalista datan pyörittelyä.

Staria BI & Planning on helppokäyttöinen pilvipohjainen business intelligence- ja suunnittelujärjestelmä, joka yhdistelee dataa eri lähteistä ja muuttaa sen visuaalisiksi helposti luettaviksi raporteiksi. Kaikki tärkeä tieto on kerättynä yhteen paikkaan ja se on aina ajan tasalla.

Järjestelmään on rakennettu monia valmiita integraatioita, kuten esimerkiksi Netvisor-, Finago Procountor- ja NetSuite-integraatiot.

Toisin kuin perinteisissä BI-ratkaisuissa, voit joustavasti hoitaa myös suunnittelun ja budjetoinnin samassa järjestelmässä. Staria BI & Planning on skaalautuva ratkaisu, jonka avulla mallinnat esim. myyntiin, henkilöstösuunnitteluun ja talouteen liittyviä ennusteita ja budjetteja.

Haluatko tietää lisää? Ota kuppi kahvia tai teetä 28.4.2021 klo 15 ja tule tehokkaaseen 15-minuutin webinaarimme kuulemaan Staria BI & Planningista!

Kahvitauon aikana käydään läpi:

  • Staria BI & Planning ja sen tärkeimmät ominaisuudet
  • Demo
  • Q&A

Osallistu webinaariin täyttämällä oheinen lomake. Lähetämme tallenteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille, joten jos et pääse tapahtumaan paikan päälle, saat silti kaiken informaation.

Webinaarin pitäjä

Mikko Kurki

Mikko Kurki

Manager, Reporting and BI-services | Staria

mikko.kurki@staria.com

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 28.04.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 15.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä