Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

VAIMON JA ADOBEN WEBINAARI: KETTERÄ B2B-LIIKETOIMINTA

10.12.2020 Webinaari

TapahtumaTämän päivän muuttuvassa maailmassa digitaalinen asiakaskokemus ja datavetoiset liiketoimintaprosessit ovat tulleet koko ajan tärkeämmiksi. Yritysten on tärkeää pystyä sopeutumaan ajan henkeen, muuttamaan liiketoimintaansa ja kehittämään sitä digitaalisemmaksi, kun he toimivat asiakkaiden tai kumppanien kanssa. B2B-liiketoiminta on saanut piirteitä B2C-liiketoiminnasta ja B2B-asiakkaat toimivat usein jo kuten kuluttajat. Bisneksen on oltava asiakaskeskeisempää kuin koskaan, senkin takia, että monet yritykset toimivat nykyään etänä ilman ihmiskontakteja.

B2B-liiketoiminnassa keskeisintä tulevina vuosina tulee olemaan nopea lanseeraaminen markkinoille ja uudenlaiset toimintatavat, kustannusten karsimisen rinnalla. Nykypäivän bisnes tarkoittaa asiakkaalle räätälöityä arvoa koko ajan, joka paikassa ja joka kanavassa.

 

VALMISTAUDU UUTEEN TODELLISUUTEEN

Järjestämme ketterästä B2B-liiketoiminnasta webinaarin yhdessä Adoben kanssa torstaina 10.12.2020 klo 18.00.

Keskitymme webinaarissa siihen, kuinka sitoutat asiakkaitasi B2B-liiketoiminnassa sekä kuinka tärkeää on luoda yritykselle toimiva digistrategia. Annamme esimerkkejä siitä, kuinka asiakkaat sopeutuvat uuteen todellisuuteen kaikissa kanavissa ja kuinka yrityksesi hyötyy digistrategiasta, joka nostaa digitaalisuuden tärkeimmäksi asiaksi liiketoiminnassasi.

 

PUHUJAT:

Axel G. Heyenga Adobe


AXEL G. HEYENGA

Industry Strategy Director Retail and Automotive, Adobe

 

Vaimo Henrik Feld-Jakobsen


HENRIK FELD-JAKOBSEN

Director of Strategy, Vaimo

 

REKISTERÖIDY TÄSTÄ

Webinaarin kieli on englanti.

Lähetämme rekisteröityneille tallenteen jälkikäteen. Ei siis huolta, vaikka et pääsisi linjoille tuona ajankohtana.

Tervetuloa mukaan!

 

Haluatko apua liiketoimintasi digitalisoimiseen ja verkkokauppaan? Ota yhteyttä Vaimoon tästä!

 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 10.12.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 1.12.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä