Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työpaja: sovella COVID-skenaarioanalyysin tuloksia konkreettisesti yrityksesi liiketoimintaan

24.09.2020 Webinaari

TapahtumaTeknologiateollisuus on teettänyt analyysin COVID-pandemian vaikutuksista sekä mahdollisista kehityskuluista teknologiayritysten näkökulmasta. Analyysin perusteella talouden kehityskulku on lähimpänä hitaan palautumisen skenaariota. Myöskään talouden pysähtyneisyys ja kilpailukyvyn menetys ei ole kaukana. Paras mahdollisuus positiivisempaan kehitykseen ja uusiin kasvun mahdollisuuksiin löytyy digivihreän kiihdytyksen tulevaisuuskuvasta.  

Työpajassa pääset soveltamaan COVID-analyysiä yrityksesi oman liiketoiminnan kehittämiseen. Miten kartoittaa uhkia ja mahdollisuuksia ja tehdä vaihtoehtoisiin tulevaisuuskuviin liittyviä päätöksiä? Miten pärjätä akuutissa kriisissä ja samaan aikaan luoda polkua tulevaan? 

Tilaisuudessa skenaariotyöskentelyn ajattelutapaan alustaa Risto Siilasmaa. Työpaja järjestetään yhdessä Kasvuryhmän kanssa. Työpaja on avoin ja maksuton Teknologiateollisuus ry:n jäsenille. 

Ennen työpajaa voit osallistua webinaariin 14.9.2020, jossa analyysin tulokset esitellään.  

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 24.09.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 10.9.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä