Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TULEVAISUUDEN TRENDIT – Näin tuoteorganisaatiot muuttuvat seuraavien 5 vuoden aikana

30.01.2020 Webinaari

TapahtumaTuoteorganisaatiot jatkavat muuttumistaan tulevien vuosien kuluessa, ja siksi tulevaisuuden trendit ovat asia, joka on hyvä pitää mielessä. Viimeisten viiden vuoden kovimmat teemat olivat ketteryyden levittäytyminen ja palvelumuotoilu, mutta minkälaisia muutoksia tulemme näkemään seuraavien vuosien aikana?

Tuotekehityksen valmentajana Contribytelle on tärkeä pysytellä tuoteorganisaatioiden trendien aallonharjalla. Nyt haluamme jakaa ennustuksemme myös sinulle – osallistu siis webinaariimme ja kuule, miten tuotekehitys tulee muuttumaan seuraavan viiden vuoden aikana!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 30.01.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 14.1.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä