Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tulevaisuuden maksutekniikat 2018

23.10-24.10.2018 Helsinki
Tapahtuma

Maksamisen murroksessa menestyminen vaatii valmistautumista ja ennakointia

Uudet regulaatiot, asiakaskokemuksen kasvanut painoarvo ja uudenlainen kilpailu ajavat maksamisen muutosta. Vuoden 2018 alussa pankkien tulee avata rajapintansa myös muille toimijoille, ja ketterien toimijoiden ennustetaan vievän maksumarkkinoita aivan uuteen suuntaan. Ennakointi ja jatkuva uudistuminen ovat kilpailukyvyn säilyttämisen edellytykset sekä pankeille että maksuntarjoajille.

Onko maksamisen tulevaisuus näkymätön? Entä mitä riskejä entistä huomaamattomampi ja nopeampi maksaminen tuo sekä palveluntarjoajalle että kuluttajalle? Minkälaisia väärinkäytöksiä uudet maksamisen teknologiat ja tunnistautumisen ratkaisut mahdollistavat? Miten mobiilimaksamisesta voidaan tehdä aidosti fiksumpaa? Mitä lohkoketjuteknologia (blockchain) tuo maksamiseen?

Tulevaisuuden maksutekniikat 2018 -seminaari tarjoaa tietoa, käytännön sovellutuksia ja tulevaisuuden visioita maksamisesta ja maksutekniikoista.

Tervetuloa seminaariin!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 23.10-24.10.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Mannerheimintie 50
Lisätty: 8.8.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä