Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tivi Cloud & Data Center

15.04.2021 Webinaari

TapahtumaTivin Cloud & Data Center -virtuaalitapahtuma kokoaa yhteen IT- ja liiketoimintapäättäjät Suomen suurimmista yrityksistä, parhaat asiantuntijat sekä etulinjan palveluntarjoajat! ?

Nopeasti muuttuvassa ympäristössä yritykset, jotka pystyvät skaalaamaan toimintaansa ja taitavat nopean kehittämisen tulevat menestymään. Kokonaisuudessa sekä perinteisellä konesalilla että pilvellä on paikkansa.?

Tivin Cloud & Data Center tarjoaa yrityksille ratkaisut tässä kehityksessä mukana pysymiseen.? 

Teemoissa keskitymme palvelu– ja infrastruktuuri-ympäristön tarkasteluun kolmesta eri näkökulmasta: ?kehittäminen?, hallinta?, tietoturva ?

Tapahtuma on tarkoitettu sinulle tietohallinto-, teknologia- ja liiketoimintajohtaja sekä konesalihankinnoista vastaava asiantuntija ja päättäjä!

Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 15.04.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 14.12.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä