Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tivi Cloud and Data Center 2022

26.04.2022 Helsinki

Tapahtuma

Tivin Cloud & Data Center -tapahtuma kokoaa yhteen IT- ja liiketoimintapäättäjät Suomen suurimmista yrityksistä, parhaat asiantuntijat sekä etulinjan palveluntarjoajat!


Nopeasti muuttuvassa ympäristössä yritykset, jotka pystyvät skaalaamaan toimintaansa ja taitavat nopean kehittämisen tulevat menestymään. Kokonaisuudessa sekä perinteisellä konesalilla että pilvellä on paikkansa.


Tivin Cloud & Data Center -tapahtuma tarjoaa yrityksille ratkaisut tässä kehityksessä mukana pysymiseen. Keskustelu tärkeistä asioista tapahtuu kahden vuoden tauon jälkeen kasvotusten Helsingin Scandic Parkissa. Tapahtuma on tarkoitettu sinulle tietohallinto-, teknologia- ja liiketoimintajohtaja sekä konesalihankinnoista vastaava asiantuntija ja päättäjä!


Tule mukaan kuulemaan ajankohtaiset puheenvuorot, verkostoitumaan ja tapaamaan kollegat!


Ilmoittaudu mukaan tästä >

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 26.04.2022
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Scandic Park Helsinki
Lisätty: 13.4.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä