Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tivi Älykäs liikkuminen – MaaS & Open data

03.10-04.10.2018 Helsinki

TapahtumaLiikenne palveluistuu – missä mennään tällä hetkellä?

Siinä missä kaikki muutkin toimialat, myös liikenne on uuden edessä. Liikenteessä jylläävät voimat – digitalisaatio, uudistuva lainsäädäntö, 5G ja asiakkaiden uudet odotukset – vavisuttavat perinteisten liikenteen palveluntarjoajien valtaa.

Mobility as Service (MaaS) on yksi modernin liikkumisen kärki-ilmiö, joka mahdollistaa saumattomien ja vaivattomien liikkumispalveluiden tarjoamisen asiakkaille. MaaS on valtava muutos, joka vaatii eri toimijoilta yhteistyötä, avointa dataa sekä uudenlaisia palvelu- ja liiketoimintamalleja. Keinot ovat monet, mutta menestystarinat ovat harvassa.

Tunne ilmiö, tiedosta haasteet ja löydä keinot uudenlaisten liikkumispalveluiden tarjoamiseen! Tivi Älykäs liikkuminen – MaaS & Open Data -seminaari kertoo, missä MaaS:issa mennään tällä hetkellä. Tilaisuuden teemoina ovat muun muassa:

  • Liikkumisen murros ja trendit – kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää!
  • Käytännön kokemuksia MaaS-piloteista ja -palveluista – Helsingistä, maakunnista ja maailmalta
  • Avoin data on toimivien MaaS-innovaatioiden perusta
  • Liikkumispalveluiden ilmastovaikutukset – pelastaako MaaS maapallon?

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 03.10-04.10.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Tyynenmerenkatu 2
Lisätty: 8.8.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä