Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturvasta kyberturvallisuuteen -aamiaisseminaari 30.1.2019

30.01.2019 Helsinki

TapahtumaAika: 30.1.2019 klo 8.00–10.30

Paikka: Töölönlahden koulutuskampus, Mannerheimintie 15, Helsinki (kartta)

Järjestäjät: Soprano-konserni ja TIVIA

Ilmoittautuminen

TIVIA järjestää yhdessä Soprano-konsernin kanssa Tietoturvasta kyberturvallisuuteen -aamiaisseminaarin keskiviikkona 30. tammikuuta 2019. Ovet aukeavat klo 8.00 ja tarjolla on aamiaista ennen varsinaisen ohjelman alkua. Seminaariohjelma alkaa klo 8.30 ja loppuu 10.30. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

#tietoturvasta19

Ohjelma

8.00–8.30 Aamiainen 8.30–9.10 Turvallisuuden, turvajärjestelyjen ja tietoturvallisuuden integroitu tarkastaminen

Timo Wiander, Information Security Manager, Empower Oyj 9.10–9.30 Tauko 9.30–10.00 Kyberturvallisuuden johtaminen

Pertti Jalasvirta, johtaja, 360 Cyber Academy 10.00–10.30 Kyberturvallinen Suomi

Mikael Puska, toimitusjohtaja, Advenica Oy

Puhujat

Tietoturvapäällikkö Timo Wiander on Oulun yliopiston kasvatti (FM Tietojärjestelmätieteet). Hänellä on pitkä kokemus tietoturvallisuudesta eri rooleissa, viimeksi hän on toiminut mm. Fennovoiman tietoturvallisuuspäällikkönä sekä Säteilyturvakeskuksessa ylitarkastajana vastuualueenaan ydinlaitosten tietoturvallisuus. Hän on toiminut myös vastaavissa tehtävissä ohjelmistotaloissa ennen siirtymistään Empowerille. Hänellä on useita tietoturvallisuuteen liittyviä sertifikaatteja (esim. ISO/IEC 27001 Lead Auditor, CISA ja KATAKRI 2015 Pääarvoija) ja hän on osallistunut useiden tietoturvallisuuteen liittyvien ohjeiden tekoon, esimerkiksi IAEA:lla ja Nuclear Threat Initiativessa.

Pertti Jalasvirta on Executive Manager Soprano Oyj:ssä vastuualueenaan 360 Cyber Academy -yhteistyöprojektin kansainvälistyminen. Pertti on todellinen monialaosaaja. Hänen kolmekymmentä vuotta kestänyt kansainvälinen työhistoriansa on osoitus vankasta asiantuntemuksesta julkishallinnon, hallitustyön, hallinnon, turvallisuuden, koulutuksen ja lääketieteellisen teknologian aloilta. Lisäksi Pertillä on vankka kokemus CBRN:n turvallisuuden puolelta sekä monikansallisten turvallisuusharjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Pertti toimii mm. GCSP:n (Geneve Center for Security Policy) Assosiate Fellowna.

Mikael Puska on sotilaskäyttöön ja valtion eri toimijoille sekä kriittiselle infrastruktuurille IT-alan suojauslaitteistoja ja salausjärjestelmiä tietoliikenteen suojaamiseen toimittavan Advenica Oy:n toimitusjohtaja. Hän on aiemmin työskennellyt puolustusvoimissa useissa upseerin tehtävissä sekä muun muassa Maanpuolustuskorkeakoulun tietohallintopäällikkönä. Puska on toiminut lisäksi nSensen kehitysjohtajana ja Key Account Managerina sekä nSensen ostaneen F?Securen palveluksessa johtajana vastuualueenaan kyberturvallisuuteen liittyvä palvelukokonaisuus.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 30.01.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Töölönlahden koulutuskampus, Mannerheimintie 15, Helsinki
Lisätty: 9.1.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä