Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietojenkäsittelytieteen päivät 2019

10.06-11.06.2019 Kuopio
Tapahtuma

Tervetuloa Tietojenkäsittelytieteen päiville kesäiseen Kuopioon 10.-11.6.2019!

Kuopion kampus sijaitsee kauniin sinisen Kallaveden rannalla. Tapahtumapaikkana on Savilahden kampuksella sijaitseva Mediteknia (auditorio MD100).

Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitos ja TIVIAn jäsenyhdistys, Tietojenkäsittelytieteen Seura.

Tapahtuman teemana on data ja digitalisaatio.

 

Data toimii perustana digitalisaatiolle ja tekoälylle, mutta mistä dataa voi saada, miten se pitäisi tallentaa ja kuinka se muuttaa tutkimusta ja liiketoimintaa?

 

Päivien puheenvuoroissa korostuvat datan ja digitalisaation vaikutukset tietojenkäsittelytieteeseen seuraavien kysymysten kautta:

* Miten tietojenkäsittelytieteilijät voivat toimia sovellusalan asiantuntijoiden kanssa?

* Millaisia dataa meistä kerätään ja miten sitä hyödynnetään?

* Miten tietojenkäsittelytiede voi auttaa muita aloja ja miten muut alat voivat auttaa tietojenkäsittelytiedettä?

 

Tietojenkäsittelytieteen päivillä jaetaan perinteisesti palkinnot vuoden pro gradu- ja väitöskirjatöistä. Lisäksi tapahtuman osana on mahdollisuus esittää postereita ja demoja.

 

Tietojenkäsittelytieteen päivien puheenjohtajana on Erkki Pesonen, ohjelmatoimikunnan puheenjohtajana Pauli Miettinen ja paikallisen järjestäjäorganisaation puheenjohtajana Marko Jäntti.

Yhteydenotot ja kysymykset käytännön asioissa: tktpaivat2019@uef.fi. Katso myös usein esitetyt kysymykset tapahtuman FAQ-palstalta.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 10.06-11.06.2019
Kaupunki: Kuopio
Paikka: Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampus, Savilahti, Mediteknia
Lisätty: 27.4.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä