Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekoälyä verkkokauppaan

28.10.2021 Webinaari
Tapahtuma

Millainen on aidosti älykäs verkkokauppa?

Tekoälystä on puhuttu jo vuosia, mutta mitä konkretiaa tekoälyn ja koneoppimisen avulla voidaan tuoda verkkokauppoihin? Entä miltä tekoäly tuntuu asiakkaasta? Älykkäät tuotesuositukset ja dynaaminen hinnoittelu ovat jo tätä päivää, mutta mitä voimme odottaa tulevaisuudelta?

Webinaarissamme 28.10. klo 9.00-9.55 kuullaan asiantuntijoiden keskustelua tekoälyn mahdollisuuksista verkkokaupoissa, käsittelemme aihetta sekä asiakkaan näkökulmasta että verkkokauppiaan. Lisäksi esitellemme Adobe Sensei -ratkaisun Adobe Commerce -alustaan. 

Webinaarin sisältö:

  • Miten tekoäly muuttaa asiakkaan kokemaa?
  • Mihin tekoälyä voidaan verkkokaupassa hyödyntää?
  • Mikä on Adobe Sensei ja miten sitä voidaan hyödyntää?

Webinaarissa puhuvat Digian asiantuntijat Jaakko Saari ja Tony Virtanen sekä Adoben Claus Vestergaard Sørensen. Webinaari on suunnattu erityisesti verkkokaupan ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämisestä vastaaville henkilöille. 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 28.10.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 21.10.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä