Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokkuutta tiedonhallintaan ja julkaisemiseen Confluencella – webinaari

28.08.2019 Webinaari

TapahtumaTervetuloa kuuntelemaan Ambientian intranet- ja ratkaisuasiantuntijoiden Pekka Pietikäisen ja Niina Halmisen parhaat vinkit tiedon hallintaan ja julkaisemiseen 28.8. klo 9-10!

?Confluence, yksi suosituimmista organisaatioiden sisäisen sisällöntuotannon alustoista, antaa erinomaiset mahdollisuudet tiedonhallintaan ja yhteistyöhön. Sisäisen informaation jalostamisen lisäksi Confluencesta on mahdollista julkaista sisältöä myös organisaation ulkopuolisille sidosryhmille. Single sourcing -periaatteella sisällöistä taas voidaan räätälöidä informaatiopaketteja hyvinkin erilaisille yleisöille – tämä säästää niin aikaa, kuin resurssejakin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 28.08.2019
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 21.8.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä