Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehden-webinaari: Näin otat käsipäätteen tehokäyttöön

22.11.2022 Webinaari

TapahtumaTervetuloa mukaan kaupan alan asiakkaillemme räätälöityyn webinaariin, jossa esittelemme Tehden-käsipäätteen hyötyjä, demoamme sen käyttöä ja käymme esimerkkien kautta läpi mm. seuraavat kokonaisuudet:

  • miten käsipääte tehostaa inventointia
  • miten hoidat käsipäätteellä myyntitilausten keräyksen ja
  • miten käsipääte helpottaa ostotilausten hyllytystä.

Asiantuntijoina webinaarissa ovat kaupan alan tuotepäällikkömme Mikko Luukkonen sekä projektipäällikkömme Heidi Mäntylä. Webinaarin sisältö on ensisijaisesti suunnattu yrityksille, joissa vasta harkitaan käsipäätteen käyttöönottoa, mutta myös käsipäätettä jo käyttävät ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan.

 

Työskenteletkö inventoinnin, keräilyn ja hyllytyksen parissa? Käsipääte voi tuoda merkittävää tehostusta päivittäiseen työhösi.

 

Vaikka ajankohta ei sopisi sinulle, kannattaa silti ilmoittautua mukaan - lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. 

Ilmoittaudu mukaan ja opi uutta!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 22.11.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 9.11.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä