Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TechTalks 2017

10.10.2017 Helsinki

TapahtumaAlan tehokkain tietopaketti on tarjolla jälleen Hernesaaressa. Tule kuulemaan nimekkäitä puhujia, päivittämään pilvitietosi ja tapaamaan uudet, vanhat sekä tulevat kollegat.

Syksyn suurin IT-Pro painotteinen tapahtuma lähestyy. Kuule päivän aikana tiukka paketti seitsemän IT-ammattilaiselle olennaisen aihepiirin uusimpia päivityksiä ja verkostoidu tiiviin yhteisön kesken rennossa iltajuhlassa.

Pääaihealueet:

  • Azure
  • Infrastruktuuri ja OS
  • Hallinta ja identiteetti
  • Tuottavuus (O365)
  • Datan hallinta ja analysointi (SQL, BI)
  • Liiketoiminta (Dynamics 365)
  • Tulevaisuuden koulu

Puhujina kuullaan Microsoftin ja Microsoft-kumppaneiden kokeneita IT-ammattilaisia. Mukana on tuttuun tapaan kaikki Namesin Microsoft MVP:t. Jussi Roine ja Sami Laiho palaavat Microsoft Ignite-tapahtumasta TechTalksin lavalle vielä lämpiminä Orlandon auringosta.

Iltajuhlassa esiintyy loistava Steve N Seagulls.

Katso koko ohjelma tapahtuman verkkosivuilta.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 10.10.2017
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Henry Fordin katu 6 00150 Helsinki
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä