Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tech Day Finland

15.05.2018 Helsinki

TapahtumaSUOMI – VETOVOIMAISIN JA OSAAVIN KOKEILU- JA INNOVAATIOYMPÄRISTÖ

Tech Day Finland tapahtumassa puhuvat yhdessä työnantajat, työntekijät, avaintoimijat ja poliittiset päättäjät teknologia-alasta ja innovaatioista. Tavoitteena on lisätä vuorovaikutusta eri tahojen välillä ja edistää Suomen asemaa vetovoimaisimpana ja osaavimpana kokeilu- ja innovaatioympäristönä.

Mikä on poliittisten päättäjien ja mikä yritysten rooli, kun kehitämme yhdessä Suomesta vetovoimaisinta ja osaavinta kokeilu- ja innovaatioympäristöä?

Mitä karikkoja tulee väistää? Miten onnistua?

Tervetuloa kutsuvierastilaisuuteen Finlandia-talolle 5. toukokuuta. Tilaisuus kestää aamupäivän ja päättyy lounaan jälkeen kello 13.10.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 15.05.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Mannerheimintie 13 e
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä