Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Team Finland -päivä 2018 - Kansainvälisen liiketoiminnan menestystekijät

30.08.2018 Helsinki

TapahtumaMihin kansainvälinen menestys perustuu? Miten myydä ja kasvattaa vientiä globaalisti? Minkälaista rahoitusta ja muita palveluita yrityksellesi on tarjolla kasvun vauhdittamiseksi?

Team Finland -päivä tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen tilaisuuden vaihtaa kokemuksia muiden suomalaisten vientiyritysten kanssa ja tavata Team Finland -verkoston asiantuntijoita 90 eri maasta.

Osallistu klinikoihin

Päivän aikana järjestetään 30 klinikkaa, joissa saat ajankohtaista tietoa eri markkina-alueista ja yrityksille tarjolla olevista kansainvälistymispalveluista. Samalla pääset verkottumaan samalle markkinalle tähtäävien tai siellä jo toimivien yritysten kanssa ja kuulemaan yritysten onnistumisista ja opeista.

Klinikoiden aiheita ovat yritysten rahoitus- ja kansainvälistymispalvelut sekä esimerkiksi seuraavat markkinat: Singapore, Australia, Saksa, Venäjä, Intia, USA, Japani, Lähi-itä, eteläinen Afrikka, Baltian maat & Keski-Eurooppa, Ruotsi, Norja ja Kiina.

Varaa speed dating -keskustelu

Voit varata kahdenkeskisiä speed dating -keskusteluja suurlähettiläiden ja muiden kansainvälistymisen asiantuntijoiden kanssa.

Ilmoita kiinnostuksesi tapaamisiin ilmoittautumisen yhteydessä. Avaamme tapaamispalvelun elokuussa viikolla 32, jolloin saat ohjeet henkilökohtaisen tapaamisen varaamiseksi.

Tilaisuus on maksuton kutsutilaisuus, ja se edellyttää ennakkoilmoittautumista.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 30.08.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Mannerheimintie 13 A
Lisätty: 27.6.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä